SohßeT

Eger Siteden ses geliyorsa sohbet bölümün sag tarafındaki Haporlör ifadesine tıklayıp http://img165.imageshack.us/img165/3623/adszmfz.png sesi kapayıp sayfayı yenileyiniz.ses kapanacaktır
[otopsi.jpg]
Yönetmen: Adam Gierasch

Yapım Yılı: 2008

Firma: FlipZide Pictures

Dil: İngilizce

IMDB Puanı: 5.7 (49 Oy)

Ülke: Amerika

Tür: Komedi, Korku, Gerilim, indirmeden film izle
















[Tatil+Kitabı.jpg]

Tür : Dram

Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008

Yönetmen : Seyfi Teoman

Senaryo : Seyfi Teoman , Barış Bıçakçı

Görüntü Yönetmeni : Arnau Valls Colomer

Yapım : 2008, Türkiye , 92 dk.

OyuncularTaner Birsel (Hasan) , canlı izle ,Ayten Tokun (Güler) , Osman İnan (Mustafa) , ücretsiz film izle ,Tayfun Günay (Ali)

Filmin Konusu : İstanbul’da okuyan büyük oğlu Veysel’in üniversite sınavına girme isteğine karşı çıkan Mustafa, çekingen bir çocuk olan Ali’yi de yaz tatilinde çalışıp ticaret öğrenmeye zorlar.

Mustafa’nın eşi Güler ve kardeşi Hasan’la aralarında da sürekli bir gerginlik vardır. Tüm bu gerginlikler, Mustafa’nın, iş için gittiği Ürgüp’ten dönüşte komaya girmesiyle geri plâna itilir.

2004 yılında çektiği Apartman adlı kısa filmiyle pek çok ödül alan Seyfi Teoman, ilk uzun metraj çalışması olan Tatil Kitabı ile ödülleri topluyor. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde en iyi Türk filmi ödülü alan filmin dünya çapında başka ödülleri de bulunuyor.













mahşerin dört atlısı


Lucy Hill (Renee Zellweger) işine tutkuyla bağlı Miami’li bir işkadınıdır. Minnesota’daki bir üretim tesisine dokuz aylığına geçici görevle gönderilince hayatı bir anda alt üst olur. Evlenmeye niyeti olmadığını belirterek avukatlık yapan erkek arkadaşı Seth’i terk ettikten sonra da Minnesota’nın yolunu tutar.

Gideceği yerdeki yaşam tarzı değişikliğine tamamen hazırlıksızdır. Miami’de seçkin giysilerden ve seçkin ayakkabılardan oluşan bir gardrobu ve tüm bunları barındıran güzel bir apartman dairesi vardır ama Minnesota’daki yeni evi her açıdan farklıdır. Orada kendisini kaybolmuş ve çaresiz hisseder. Bütün bunlara bir de soğuk hava koşulları nedeniyle hastalanması eklenir.

Yeni görevinde de işler iyi gitmemektedir. Fabrikada yapmaya çalıştığı değişiklikler sonucunda çok sayıda işçi çıkaracağı korkusuyla tüm çalışanlar isyan halindedir. Kasaba halkı onu çeşitli vesilelerle aldatmayı ve yanıltmayı başarır. Adeta alay konusu olmuştur. Daha da kötüsü, fabrikada işbirliği yapmak zorunda olduğu Ted adlı sendika temsilcisi, hiç kimsenin işten çıkarılmamasına kesin kararlıdır.

Lucy kasabada yavaş yavaş da olsa bazı dostluklar geliştirmeyi başarır. Arkadaş olduğu kişiler arasında Ted ve 13 yaşındaki kızı Bobbie de vardır. Meydana gelen talihsiz ama komik bir kaza sonucundaysa fabrika çalışanları nihayet Lucy’ye sıcak davranmaya başlarlar.

Tam herşey yoluna girmeye başlamışken Lucy’nin Miami’deki işvereninin yöneticileri, ona fabrikanın kapatılması gerektiğini bildirirler. Ancak Lucy bu gidişatı tersine çevirebilmek için bir plan yaparak daha yaratıcı olmaya, kasaba halkıyla işbirliğine gitmeye ve onların gönlün

http://i39.tinypic.com/zmyyad.jpg





Yapım: 2009 ~ ABD, Kanada
Tür: Aile, Bilim Kurgu
Yönetmen: Robert Vince
Senaryo: Phil Hanley, Kevin DiCicco, Robert Vince
Yapımcı: Robert Vince
Görüntü Yönetmeni: Kamal Derkaoui
Müzik: Brahm Wenger
Süre: 1 saat 24 dk
Gösterim Tarihi: 03 Şubat 2009 (ABD)

Filmin Konusu:Disney’den karşı konulmaz ve de konuşan yavru köpekler.
Onlar Konuşuyor. Onlar Akıllı. Onlar Çok Havalı!
Disney’in kalplerinizi ısıtacak filmleri Kar Patileri ve Uzay Patileri şimdi bu kutuda sizleri bekliyor .
Beş konuşan köpeğin, Alaska’nın bir ucundan diğer ucunaheyecan dolu yarış macerasına ve uzaya atacakları dev adımlara siz detanık olun.








[Duygusuz+-+Numb.jpg]



Tür: Komedi,Duygusal

Yönetmen: Harris Goldberg

Senaryo: Harris Goldberg

Oyuncular: Bob Gunton, Matthew Perry, online film izle , Brian George, Jovanna Huguet, Lynn Collins

Filmin Konusu: Hudson Milbank başarılı bir senaryo yazarıdır. İlginç bir şekilde aniden hiç bir duygu hissetmediğini fark eder. Doktorlara ve psikiyatristlere gider fakat kimse ona yardımcı olamaz. Golf kanalı, lezbiyenler için egzersiz sınıfları ve her çeşit ilaçla günü kurtarmayı başarır fakat tam anlamıyla sorununu çözülmez. Beraber senaryo yazdığı ortağı da ona yardımcı olmaya çalışır fakat halen bir sonuç alamamıştır. Bir gün Sara ile tanışır ve sonunda tekrar hissedebilmek için ihtiyacı olan motivasyona kavuşur.



















http://i44.tinypic.com/r6z82c.jpg

Tür: Dram / Gerilim / Gizem

Yönetmen: Nick Willing
Görüntü Yönetmeni: Paul Sarossy
Senaryo: Alice Hoffman (Kitap), David Kane
Oyuncular: Edward Burns, Thomas Gibson, Jennifer Ehle, Rachelle Lefevre, John Kapelos, Jamie Thomas King
Yapım: 2005, İngiltere / Kanada
Yapımcı: Jason Piette, Marion Pilowsky, Michele Camarda
Muzik: Simon Boswell
Film Süresi: 1 saat, 39 dk.

not: Son bölüm eklenmiştir.










http://www.filmc.net/uploads/43543eeeee.jpg


Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Renny Harlin
Senaryo: Daniel Kunka
Yapımcı: Mark Gordon, Mike Lake, Becki Cross Trujillo, Vince McMahon, Renny Harlin
Görüntü Yönetmeni: David Boyd
Müzik: Trevor Rabin
Dağıtım: Tiglon
Süre: 1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 19 Haziran 2009 (Türkiye)

KONUSU

Milyonlarca dolarla kaçmaya çalışan Miles Jackson’ı, New Orleanspolisi Danny Bexter durdurmayı başarır. Ancak Miles’ın kız arkadaşıyanlışlıkla öldürülür. Hapse giren Miles bir yıl sonra hapisten kaçmayıbaşarır ve Danny’nin peşine düşer. Danny ile alay ederek ona 12 taneçözülmesi imkansız görevler verir. Danny’nin bu 12 raundu geçmesisonucu kız arkadaşı Molly’nin hayatı kurtulacaktır. Konusuna alışkınolduğumuz filmin başrolünde güreşçi John Cena ve yönetmen koltuğundaaksiyon filmlerinden bildiğimiz Renny Harlin var.












http://secretunderseacity.files.wordpress.com/2008/03/doomsday_ver6.jpg


Tür : Aksiyon / Dram / Bilim Kurgu
Yönetmen : Neil Marshall
Senaryo : Neil Marshall
Yapım : 2008, İngiltere , 105 dk.

Oyuncular:
Caryn Peterson (Serseri Kız) , Adeola Ariyo (Hemşire) , Emma Cleasby (Katherine Sinclair) , Stephen Hughes (Asker Johnson)

Konu :

İnsanlığın geleceğini tehdit eden bir virüse karşı savaş açan insanların öyküsü.
30 yıl önce İskoçya’da ortaya çıkan bir virüs tüm insanların yaşamını alt üst etmiştir. Bu ölümcül virüsün yayılmaması için karantina altına alınan ülkede hala hayatta olan insanlar ölüme terk edilir. Bu duvarın ardında yıllarca izole edilen virüs, İngiltere’de yeniden ortaya çıkar. Hükümet bu virüsü yok etmesi ve tedavi yöntemi bulması için bir ekibi duvarın ardına yollar. Bu duvarın arkasında ne olduğu bilinmiyor, tek bilinen harabeler içinde bir cehenneme doğru yol alıyor olmaları…






13:04 | Posted in

Category:
��
[Mum+&+Dad+-+Mum+And+Dad.jpg]



Yapım: 2008 ~ İngiltere

Tür: Korku

Yönetmen: Steven Sheil

Senaryo: Steven Sheil

Yapımcı: Lisa Trnovski, online film izle

Görüntü Yönetmeni: Jonathan Bloom

Süre: 1 saat 25 dk

Film4FrightFest 2008′in bu sene en ses getiren filmi İngiliz yerli yapımımikro-bütçeli Mum and Dad oldu. Festivalcilerin oylarıyla en beğenilenikinci film seçilen Mum and Dad, birçok dev ismi ve dev bütçeli yapımıkıskandıracak bir ilgiyle karşılandı. Filmin mikro-bütçesi 100.000GBP.Bir sinema filmi için olabilecek en düşük bütçelerden biri, hele birkorku filmi festivalini kasıp kavuran bir film için! Mum and Dad,Londra’da Heathrow havaalanının çevresinde yaşayan yamyam bir aileyianlatıyor.

Heathrow’dan yakaladıkları yalnız çocukları evlerindehapsedip, ‘aile’lerinin bir parçası olmaya zorlayan ve aile kurallarınauymadıkları takdirde çeşitli işkencelerle onları cezalandıran, hattaişi yamyamlığa kadar götüren “işlevsiz” bir aile. Filmin cinselsapkınlık ve içerdiği vahşet öğelerinin yanında yer yer tadınıkaçırmadan esprili bir atmosferi de olduğunu söyleyelim. Ne de olsaİngiliz filmi. Öyle Frontiers gibi yeni dönem Fransız vahşet filmlerikadar sert değil. Zaten hem bütçesi hem konusu icabıyla biraz fazlaabartılı ve karikatürize karakterlerden oluştuğu için, filmin izleyiciüzerinde hafif esprili bir etki yaratması kaçınılmaz oluyor.







Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Korku
Yönetmen:Matthew Hastings
Senaryo:Matthew Hastings
Yapımcı:Gilles LaPlante
Görüntü Yönetmeni:Eric J. Goldstein
Müzik:Davor Vulama
Süre:1 saat 39 dk
Gösterim Tarihi: 30 Temmuz 2005 (ABD)

Filmin konusu
2205 yılında insanoğlu dünyadaki hammaddeler tükenince uzayı tamamen araştırmış bulunuyordu. Ancak burada da vampir özelliği gösteren bir yaşam biçimi de buldular. Buradaki vampirleri yok etmek için kurulan özel birlik bilimadamı Fiona (A.J. Cook) tarafından bir çağrı alınca Nicholas Churchill (Joe Lando) tüm takımıyla, aralarında yarı vampir Quintana (Natassia Malthe) ile beraber dağ kolonisine doğru yola çıkar.








Yönetmen: Jerry Buteyn
Senaryo: Warren Lewis, Tino Struckmann, Jerry Buteyn Görüntü Yönetmeni: Jason Newfield Müzik: Christopher Ward Yapım: 2009 Ülke: Amerika Tür: Tarih, Savaş Süre: 99 dk. Oyuncular: Tino Struckmann, Michael Berryman, Olivier Gruner, Hayley Carr, Hugh Daly, Jack Dimich, Adam Leadbeater, Tye Olson, Steve Holm, Dylan Kenin, Boris Kievsky, Time Winters, Joshua Minnick, Andreas T. Ramani, Mark Doerr