SohßeT

Eger Siteden ses geliyorsa sohbet bölümün sag tarafındaki Haporlör ifadesine tıklayıp http://img165.imageshack.us/img165/3623/adszmfz.png sesi kapayıp sayfayı yenileyiniz.ses kapanacaktır




Yönetmen: David Mitchell
Oyuncular: Tom Green, Dave England, Jason `Renee Renee` Bothe, Renee Renee Tür: Komedi Yapım : 2008 Kanada Senaryo: David Mitchell, Francis Mitchell , John Mitchell Filmin Konusu: Eddie ve Max 90’ların başarılı snowboard’cularıdır. Ne var ki, umursamaz tavırları yüzünden kariyerleri son bulmuştur. Stubby Peaks dağında lift operatörü olarak çalışmak zorunda kalan ikili, snowboard kampı kurmaya karar verince, herşey değişir. Karşılarında yine eski rakipleri Kingsley Brown vardır...


















Tür : Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 2 Ocak 2009
Yönetmen : Simon Hunter
Senaryo : Philip Eisner
Görüntü Yönetmeni : Geoff Boyle
Müzik : Richard Wells
Yapım : 2008, ABD , 111 dk


FİLM SİTEMİZE HENÜZ EKLENMEDİ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1X_vFUeOPOPJDiKp83xc2DVJHpPyeSj2kKtXA3X2AbrV2w3xyxDXZT-afyQ4Zv2Du2ANRNrYU1bhiryUH0py3txXzfh-5h1IbJwuZgxIHEt2XGy564qOh4fHT3xeJ4SnMnN0Caqzbcb0/s320/zift.jpg

Tür : Dram / Suç
Yönetmen : Javor Gardev
Senaryo : Vladislav Todorov , Vladislav Todorov (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Emil Hristow
Müzik : Kalin Nikolov
Yapım : 2008, Bulgaristan , 92 dk.

Oyuncular

Zahary Baharov (Moth) , Tanya Ilieva (Ada) , Vladimir Penev (Slug)
“Güve”, yanlış hüküm giyerek 20 yıla mahkum olduğu hapisten çıktıktan sonra kendini tamamen yabancı bir dünyada bulur. Hapse girdikten hemen sonra 1944′te Bulgaristan’da Komunist rejim yönetimi ele geçirmiştir.

Kendini komunist Sofia’nın sokaklarında bulan “Güve”, bir gece içinde doktorlardan ajanlara, serserilere ve mezar kazıcılara kadar pek çok kişinin dahil olduğu olaylara bulaşacaktır.

Sofia Uluslararası Film Festivali’nde en iyi film ödülüne ulaşmış neo-noir öğeler taşıyan Zift, Bulgaristan’ın adayı olarak Oscar yarışına gönderilmişti.








http://resim.sinemavakti.net/2009/04/crossing-over.jpg

Tür : Dram
Yönetmen : Wayne Kramer
Senaryo : Wayne Kramer
Görüntü Yönetmeni : Jim Whitaker
Yapım : 2008, ABD , 140 dk.
Oyuncular

Harrison Ford (Max Brogan) , Sean Penn (Chris Farrell) , Ray Liotta (Cole Frankel) , Ashley Judd (Denise Frankel) , Summer Bishil (Taslima Jahangir)
Crossing Over, farklı farklı ülkelerden gelme göçmenlerin Los Angeles’ta yasal bir statü kazanmalarını amaçlayan bir planlamayı anlatıyor.

Film; sınırlar, yeşil kart alma süreci, dosyada sahtecilik, göçmenleri için olan barınaklar, yerleştirme, terörizm ve kültür çatışması gibi önemli konuları da içeriyor.

Running Scared yazarı ve yönetmeni, ayrıca Mindhunters filminin yazarı olan Wayne Kramer, 1996 yılında yazdığı aynı adlı kısa filmini uzun metraja aktarmış. Kadrosunda çok önemli oyuncular içeren Crossing Over, sosyal içerikli sıkı bir drama hissi uyandırıyor.












http://img99.imageshack.us/img99/3641/calintigzlerqt1.jpg

Yönetmen :Radoslav Spassov
Senaryo :Radoslav Spassov, Neri Terzieva
Görüntü yönetmeni: Plamen Somov
Tür:Dram, Romantik
Dil:Türkçe, Bulgarca

1985 sonbaharında Todor Jivkov başkanlığındaki Bulgar hükümeti, ülkede yaşayan Türklerin isimlerini değiştirip asimilasyona uğratmayı amaçlayan ‘Diriliş Süreci’ adlı gizli bir operasyon başlatır. İsminin değiştirilmesine karşı çıkan Türk öğretmen Ayten, askerlerin müdahale ettiği bir eylem sırasında kaza sonucu kızını kaybeder. Kazaya neden olan Bulgar asker Ivan ile Ayten, olayın etkisiyle büyük bir şok geçirip hafızalarını kaybederler. Aynı hastaneye yatırılan Ivan ile Ayten kısa bir süre sonra birbirlerine aşık olurlar.

Film Bulgar yönetmen Radoslav Spassov’un başından geçen gerçek bir olayı konu alıyor. ‘Mustafa Hakkında Her Şey’in başarılı oyuncusu Nejat İşler, filmdeki performansıyla 27. Uluslararası Moskova Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Bulgar oyuncu Vesala Kazokova ile başrolü paylaşıyor.








Www.Bizdepaylastik.Blogspot.com

Yapım :2007, ABD
Tür :Komedi
Yönetmen :David Leland
Senaryo :David Leland
Oyuncular :Christopher Egan, Tim Roth, Hayden Christensen, Mischa Barton, Silvia Colloca
Yapımcı :Tarak Ben Ammar
Görüntü Yönetmeni :Ben Davis
Müzik :Ilan Eshkeri







http://i35.tinypic.com/2q2qy43.jpg


Tür : Animasyon
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008
Yönetmen : Mark A.Z. Dippé Kyung Ho Lee
Senaryo : Jim Davis
Yapım : 2008, ABD / Güney Kore

Seslendirenler : Frank Welker (Garfield)
Garfield,bir çok kez birincilik kazandığı ve çizgi roman dünyasının en önemliyarışması olan Komedi Festivali’ne bu sene de katılacaktır. Fakat busefer tek başınadır. Çünkü sevgilisi Arlene, Garfield’ı bırakır, hem deçizgi roman dünyasına yeni girmesine rağmen herkesi kendine hayranbırakan yakışıklı kedi Romane için.

Arlene ve Romane’ninsergiledikleri tango gösterisinden sonra yardıma ihtiyacı olduğunuanlayan Garfield, eski şanlı günlerine dönüş için sadık dostu Odie’yide yanına alarak efsanevi ”komik su”yu bulmak için yollara düşer.

Çeşitliengellerle karşılaşıp, sınavlar atlatacağı bu yolculukta bize deeğlenceli bir film seyretmek düşer. Acaba, bu komik su ona yarışmayı vepek tabi sevgilisini de kazandırabilecek midir? Dünyanın en komik veünlü kedisi Garfield’ın Türkçe seslendirmesini Okan Bayülgen yapıyor.








Konusu:Yaşar Yaşamaz’ın hayat hikayesi, ismi gibi ilginçliklerle doludur.Bu hikaye, Yaşar’ın hapse girmesiyle başlayacaktır.Yaşar’ın girdiği koğuştaki insanlar ona karşı sıcak davranırlar, bununla beraber koğuşun ağası olan Halil, onun hapse girecek tipte olmadığını düşünmektedir ve Yaşar’ın hikayesini merak eder.Bunun üzerine Yaşar’da hikayesini anlatmaya başlar.Küçükken annesi ölmüştür Yaşar’ın ve Onu babası büyütmüştür.İsmi ise, ölen kardeşlerinden dolayı verilmiştir.İlkokula gitme zamanı geldiğinde nüfus kağıdı gerekmiş, ancak bunun için nüfus dairesine gittiklerinde daha önce iki kez şehit düşerek öldüğünü öğrenmişlerdir.Durum böyle olunca nüfus kâğıdını alamamış ve okula yazılamamıştır.Babasıda onu yanında tarlaya çalışmaya götürmüştür.Günler geçmiş ve Yaşar Ayşe’yi sevmiş, onunla yuva kurmak istemiştir.Ancak evlenmeleri nüfus kâğıdına bağlıdır.Nüfus kağıdı bir şekilde alınır düşüncesiyle sözleri kesilir, nişan yapılırken bu kezde jandarma gelir ve Yaşar’ı askere götürmek için teslim alır.Nüfus kaydı olmadığından tezkere alamayan Yaşar dört yıllık askerdir.Neyseki günün birinde komutanı bu durumdan bıkar ve özel bir evrakla Yaşar’ı köyüne gönderir.Köye dönen Yaşar, babasının öldüğünü öğrenir.Babasının ölmeden önce kooperatife olan borcu nedeniyle icra gelir.Yaşar’ın nüfus kaydı yoktur ve bu nedenle mal varlıklarının tümü gider.Ayşe ile evlenemeyeceğini anlayınca çareyi onu kaçırmakta bulan Yaşar, Ayşe’yi alıp İstanbul’a gelir.Burada kapıcılık yaparak ekmeğini kazanmaya çalışır, ancak sorunlar henüz bitmemiştir.

CD 1
CD2
CD3
CD 4
Altin Sans - Fool`s Gold (2008) indirmeden film izle sinemafan.blogspot.com Sunar

Tür : Gerilim / Korku / Suç
Gösterim Tarihi :2 Mayıs 2008
Yönetmen : Tom Shankland
Senaryo : Clive Bradley
Görüntü Yönetmeni : Morten Søborg
Müzik : David Julyan
Yapım : 2007, ABD / İngiltere

Şehrin karanlık sokaklarında, dirilen bedenler kol gezmektedir; kimileri paramparça, kimileri derilerinde wΔz kazınmış bedenler. Dedektif Argo ve iş arkadaşı, bu dövmede yazan denklemi çözmeye kararlıdırlar ve fark ederlerki kurbanların hepsine korkunç bir seçim önerilmektedir: Sevdiğin birini öldür ya da ölmeyi göze al!

Yaşadığı bölgede insanlığa dair her tür sapkınlık ve vahşete alışkın hale gelen Dedektif Argo’nun hali yeni iş arkadaşı Helen Westcott’u da rahatsız etmektedir. WΔZ denklemini çözmeye girişen Eddie ve Helen, katilin nihai bir aşk testi uygulamakta olduğunu fark ederler. Bu test, akla gelebilecek her tür işkenceden daha ağırdır.


işkenceden daha ağırdır.












Yönetmen Timur Bekmambetov
Senaryo Michael Brandt, Derek Haas
Oyuncular James McAvoy, Morgan Freeman, Terence Stamp, Common, Angelina Jolie
Filmin Türü Aksiyon, Gerilim
Orijinal Adı Wanted
Yapımcı Firma Kickstart Productions
Yapım Yılı 2008
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce




Filmin Konusu
.
Babası öldürülen Wesley Gibson’a (James McAvoy), babasının intikamını alma fırsatı teklif edilir. Kötü adamları yok eden bir suikastçi olarak ünlenen babası bir suikaste kurban gitmiştir. Babasının bıraktığı yerden yola devam etmeye kararlı olan Gibson, babasının ortağı Sloan’dan (Morgan Freeman) eğitim almaya başlar.















Yönetmen Timur Bekmambetov
Senaryo Michael Brandt, Derek Haas
Oyuncular James McAvoy, Morgan Freeman, Terence Stamp, Common, Angelina Jolie
Filmin Türü Aksiyon, Gerilim
Orijinal Adı Wanted
Yapımcı Firma Kickstart Productions
Yapım Yılı 2008
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce




Filmin Konusu
.
Babası öldürülen Wesley Gibson’a (James McAvoy), babasının intikamını alma fırsatı teklif edilir. Kötü adamları yok eden bir suikastçi olarak ünlenen babası bir suikaste kurban gitmiştir. Babasının bıraktığı yerden yola devam etmeye kararlı olan Gibson, babasının ortağı Sloan’dan (Morgan Freeman) eğitim almaya başlar.











Konusu: Özel Devlet ajanı olan James West (Will Smith), üstün yetenekli ve son derece karizmatik birisidir. Kılık değiştirmekte ün yapmış ve aynı zamanda bir mucit olan Artemus Gordon (Kevin Kline) da yine onun gibi özel devlet ajanıdır. İkisi birlikte yine kötülerle mücadele etmekte. Peşine düşdükleri Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh) Birleşik Devletler Başkanı'na suikast düzenlemeyi planlamaktadır.




Tür: Korku Gerilim

Yönetmen: Bernadine Santistevan

Süre:1 saat 30 dk.

Yapım:2008

Senaryo: Monique Salazar and Bernadine Santistevan

Konusu:500 yıldır Llronna'ların terörü Amerika'nın her yerine yayılıyor,ve sadece Amerikada 28 milyonun üzerinde inananları var.Onlardan her kim onun yüzünü görür veya haykırışını duyarsa,kendi çocuğunu öldüren bir anne olması kaçınılmazdır ve La Llronna gerçektir.




http://img391.imageshack.us/img391/6048/testere5ta8.jpg

Yapım :
2008, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku / Suç / Psikolojik

Yönetmen : David Hackl

Senaryo : Marcus Dunstan, Patrick Melton, James Van

Oyuncular : Tobin Bell, Ken Leung, Shawnee Smith, Julie Benz, Costas Mandylor, Scott Patterson, Greg Bryk, Mark Rolston, Betsy Russell, Samantha Lemole, Laura Gordon, Alex Revan

Yapımcı : Mark Burg, Oren Koules, Peter Block, Jason Constantine, Troy Begnaud

Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong

Müzik : Fear Factory, Front Line Assembly

Süre : 1 saat, 47 dk.

Gösterim Tarihi :24 Ekim 2008


















[Sözün+Bittiği+Yer.jpg]





Tür : Dram Filmi

Gösterim Tarihi : 4 Mayıs 2007
Yönetmen : İsmail Güneş
Senaryo : İsmail Güneş , Ömer Faruk Birpınar
Görüntü Yönetmeni : Baybars Tekin , Ahmet Bayar
Müzik : Murat Özdemir
Yapım : 2007, Türkiye

alıntı: www.sinemafanclub..blogspot.com

Oyuncular : Mehmet Özgür (Turgut) , Yasemin Balık (Simay) , Volkan Severcan (Süleyman) , Okan Tangücü (Umut Macit) , Elif Sümbül Sert (Ülker)


Filmin Konusu : Turgut, okullarda palyaço olarak çocukları eğlendiren ve bu şekilde hayatını kazanan biridir. Oğlu Umut ile birlikte kurdukları iki kişilik hayatlarında, birbirlerine tutunarak yaşamaya çalışırlarken aldıkları bir haberle hayatları kararır. Online Film izle , Dizi izle , Full Film izle , Umut kan kanseridir.

Tedavi için gerekli maddi olanaklardan uzak olduğu için oğlunu kaybetmekle karşı karşıya kalan Turgut, paranın herşey demek olduğu bu dünyada sevgi ve azimle ayakta kalmaya çalışacaktır.

Sözün Bittiği Yer Filmini izlemek için tıklayınız

Etiketler : Sözün Bittiği Yer, Sözün Bittiği Yer izle, film izle, Sözün Bittiği Yer filmini full online ücretsiz film izle sinema seyret dizi izle full dizi izle canlı film izle bedava film izle tam ekran film izle internetten film izle, Sözün Bittiği Yer filmini izle, Sözün Bittiği Yer sinema filmini izle, Sözün Bittiği Yer online izle

Tür : Korku / Gerilim

Gösterim Tarihi : 12 Eylül 2008

Yönetmen : Stuart Gordon

Senaryo : John Strysik , Stuart Gordon (Kitap)

Yapım : 2007, Kanada / ABD / İngiltere

Süre:94 dk.




sokak dansı
Online İzle, Full İzle, Film İzle, Full Seyret, Filmini İzle


Tür : Romantik / Müzikal / Dram
Gösterim Tarihi : 25 Nisan 2008
Yönetmen : Jon Chu
Senaryo : Toni Ann Johnson , Karen Barna
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular : Will Kemp, Robert Hoffman, Briana Evigan, Cassandra Ventura, Adam G. Sevani


Konusu:

Nereden geldiğin değil, nerede olduğun önemlidir.
Seçkin öğrencilerin öğrenim gördüğü Maryland Sanat Okulu’na (MSA) yeni giren isyankar ruhlu Andie (Briana Evigan) çevresiyle uyumsuz bir kızdır. Yeni okuluna uyum sağlamaya çalışırken eski rüyası olan Baltimore’daki sokak dansçılarıyla beraber dans etme hayalini hala korumaktadır. Okulun en yetenekli öğrencisi Chase (Robert Hoffman) ise beklediği büyük çıkışı Baltimore’un en büyük sokak dansları yarışması olarak bilinen “The Streets / Sokaklar”da yarışmak için bir grup kurarak gerçekleştirmek istemektedir.
Chase ile Andie’nin güçlerini birleştirmesiyle birlikte Andie’nin ruhunun derinliklerinde mensup olduğu iki farklı dünya çatışmaya başlar. Genç kızın yaşamındaki ve dans pistindeki baskı giderek ısınırken sevgi ile sadakat, özgürlük ile fırsatlar arasında köprü kurmayı öğrenmek zorundadır. Aynı zamanda kim olduğu ile ulaşacağına inandığı kimlik arasındaki dengeyi tutturmaktan başka çaresi yoktur.








Iron Man - Demir Adam TR Dublaj [2008]

imdb puanı : 8.4/10
Yapım : 2008, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Macera
Yönetmen : Jon Favreau
Senaryo : Stan Lee, Arthur Marcum, Matt Holloway, Mark Fergus, Hawk Ostby
Oyuncular : Robert Downey Jr., Stan Lee, Shaun Toub, Hilary Swank, Terrence (Dashon) Howard, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges, Leslie Bibb, Clark Gregg, Bill Smitrovich, Faran Tahir, Ghostface Killah, Sahar Bibiyan, Fahim Fazli, Micah A. Hauptman
Yapımcı : Stan Lee, Avi Arad, Kevin Feige
Görüntü Yönetmeni : Matthew Libatique
Müzik : Ramin Djawadi
Dağıtım : UIP Filmcilik
Süre : 2 saat, 06 dk.
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008

Ölümsüz bir Marvel karakteri daha beyazperdede

“Örümcek Adam”, “Incredible Hulk” ve “X-Men”den sonra, Marvel´in bir başka efsane çizgi roman kahramanının olağanüstü serüvenleri daha beyazperdede. Marvel´in ölümsüz çizgi roman kahramanı “Iron Man”, çizgi roman olarak yayınlanışından tam 45 yıl sonra 186 milyon dolarlık dev bir yapım bütçesiyle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor.
Sarı-kırmızı-gri renkli zırhının arkasına gizlediği teknoloji harikası silahlarıyla çizgi roman severlerin gönlünde taht kuran bilim adamı, mucit, yüksek teknoloji yaratıcısı, milyoner, playboy Tony Stark´ın maceralarını perdeye aktaran yönetmen Jon Favreau olmuş.
Ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten Stark Industries´in CEO´su Tony Stark, geliştirdiği yüksek teknoloji ürünü silahlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve mucittir. Boş zamanlarında da güzeller güzeli kadın hayranlarını ihmal etmemektedir. Yeni geliştirdiği füzelerin test edildiği bir tatbikat esnasında konvoyu saldırıya uğrayıp Tony de bir terörist grubun eline esir düşünce, bu tatlı hayatı bir anda kabusa döner.






Suikastçiler - Two Tigers (2008) Altyazılı

Yönetmen: Sandro Cecca
Yapım Yılı: 2008
Firma: Bottom Line, The
Dil: İngilizce
IMDB Puanı: 4.2 (158 Oy)
Ülke: İtalya
Tür: Aksiyon
Senaryo: Luca Biglione, Giovanna Caico
Yapımcı: Sergio Pelone




Juncture - (2008) [TR Dublaj]

Yönetmen : James Seale
Tür: Gerilim
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Oyuncular: KristineBlackport, Jason Coviello, Tom Doyle, Diana Dresser, Rod Elisha, ChrisJ. Ferrante, Chaz Grundy, Jordan Hancock, David A. Holloway Jr., JohnHutton, Nadiya A. Jackson, Bill LeVasseur, Jennifer Mabry, MichaelMcNeil, Peter V.O. Moore, Haley Nero, Kristen Nice, Jeff Nicholson,Mare Trevathan Phillpott, Andrew Porter, Elizabeth Rose, Manuel Roybal,Brady Starner

Zengin işadamı Jonathan Lamont’un vakfındaçalışan Anna Carter beynindeki kanserin ilerlemesi ile birliktedavranış değişiklikleri göstermeye ve çocuklara zarar veren insanlarıbir bir öldürmeye başlar.






Toronto Stories (2008) [Altyazılı]

Yapım: 2008 ~ Kanada
Tür: Dram
Yönetmen: Sook-yin Lee, David Sutherland
Senaryo: Sook-yin Lee, David Sutherland
Yapımcı: Jennifer Jonas
Müzik: E.c. Woodley



Vaat Edilen Cennet - Paradise Now (2005) [TR Dublaj]

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 14 Ekim 2005
Yönetmen : Hany Abu-Assad
Senaryo : Hany Abu-Assad , Bero Beyer , Pierre Hodgson
Görüntü Yönetmeni : Antoine Héberlé
Müzik : Jina Sumedi
Yapım : 2005, Fransa / Almanya / Hollanda / İsrail , 90 dk.

Oyuncular

Kais Nashef (Said) , Ali Suliman (Khaled) , Lubna Azabal (Suha) , Amer Hlehel (Jamal) , Hiam Abbass (Said’in annesi) , Ashraf Barhom (Abu-Karem) , Mohammad Bustami (Abu-Salim)
İki çocukluk arkadaşı, intihar bombacısı olarak yetiştirilirler. İkisinin de amacı Tel Aviv’de büyük bir eylem gerçekleştirmektir. Olay öncesi aileleriyle son bir gece geçirirler. Ve son yolculukları başlar…

Fakat adım adım eylerimlerine yaklaştıkça, beklenmedik olaylarla
karşılaşırlar ve kader yavaş yavaş yollarını ayırır.

Vaat Edilen Cennet, gerçekleştirdikleri terör olayları ile bütün dünyayı şaşkına çeviren intihar bombacılarının dünyasına içeriden bakıyor. Gösterildiği yerlerde olay yaratan sarsıcı bir film. Bütün dünyanın algılamaya çalıştığı bir ruh hali üzerine önemli bir inceleme.