SohßeT

Eger Siteden ses geliyorsa sohbet bölümün sag tarafındaki Haporlör ifadesine tıklayıp http://img165.imageshack.us/img165/3623/adszmfz.png sesi kapayıp sayfayı yenileyiniz.ses kapanacaktır
-
http://i42.tinypic.com/23m4u1x.jpg



Yolcular - Passengers (2009) Türkçe Dublaj
alıntı:azbak.com

Tür : Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 2 Ocak 2009
Yönetmen : Rodrigo García
Senaryo : Ronnie Christensen
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

AnneHathaway (Claire Summers) , Patrick Wilson (Eric) , Andre Braugher(Perry) , Dianne Wiest (Toni) , David Morse (Arkin) , William B. Davis (Jack)

KONUSU

Genç bir terapist olan Claire Summers, bir uçak kazasından sağ kurtulan 5 yolcuya danışmanlık yapıyordur.

Yaşananlarlailgili anılar ortaya çıkmaya başladığında da yolcular ortadankaybolmaya başlar. Claire bu durumdan hava yollarını sorumlu tutar.

Bunuortaya çıkarmaya çalışırken Claire, bir komplonuniçine sürüklenir. Hastalardan Eric’le hasta-doktorilişkisi dolayısıyla koruması gereken sınırın dışına çıkışı daişleri daha karmaşık hale getirir









Bana Söz Ver - Promise Me This 2007 Türkçe Dublaj

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 11 Ocak 2008
Yönetmen : Emir Kusturica
Senaryo : Emir Kusturica
Yapım : 2007, Sırbistan / Fransa , 137 dk.

Oyuncular

Uros Milovanovic (Tsane) , Marija Petronijevic (Jasna) , Miki Manojlovic (Gazda) , Aleksandar Bercek (Deda) , Ljiljana Blagojevic (Uciteljica Bosa) , Stribor Kusturica (Topuz) , Vladan Milojevic (Runjo)
Tsane, dedesi ve inekleri Cvetka ile bir tepede yaşamaktadır. Bir gün dedesi ölmek üzere olduğunu söyler, Tsane’a Cvetka’yı satması için söz verdirir. Tsane, eline geçen parayla kutsal bir heykelcik alacak ve en önemlisi eve bir gelin ile dönecektir. Tsane, ilk sözünü yerine getirir, fakat dedesi ölmeden bir eş bulabilecek midir? Tam bu sırada, okula her zamanki gibi geç kalan Jasna ile karşılaşır.

Kusturica’nın renkli ve tempolu filmlerinden bir yenisi olan Bana Söz Ver, eğlenceli, komik, romantik ve şiirsel bir hikaye.















https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHcIi9zJQxP0Ebg6E-w0qatMmwy1mMpXZp250oYjstrkfeOp3taChHmQy5AdBgbzuf8TIOyiGrBPHwTPCsDDi6niVoQeI7uoIRnTlE3pbs41T1df6u37TCcLT7GDnCRkaYfuSRP8oswXl8/s320/oLacak+o+Kadar.JPG


Etiketler:olacak okadar izle , olacak okadar 1 bölüm izle , olacak okadar full izle , olacak okadar bedava izle , yeni sezon olacak okadar full izle , Komedi Filmleri,



Mezuniyet Günü - Senior Skip Day (2008) Altyazılı

Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: Nick Weiss
Senaryo: Evan Wasserstrom
Yapımcı: Julie Lott, Marlon Parry, David Bender, Craig Albrecht, Matt Treinish
Görüntü Yönetmeni: Joe Lemmon
Süre: 1 saat 32 dk





18:02 | Posted in , , ,






Tür : Korku / Gerilim
Yönetmen : William Brent Bell
Senaryo : William Brent Bell , Matthew Peterman
Görüntü Yönetmeni : Alejandro Martinez
Müzik : John Frizzell

Yapım : 2006, ABD , 85 dk.
Oyuncular
Jon Foster (Hutch MacNeil)
Samaire Armstrong (Abigail)
Frankie Muniz (Swink Sylvania)
Sophia Bush (October Bantum)
Jimmi Simpson (Phineus Bantum)
Adam Goldberg (Miller)
Milo Ventimiglia (Loomis Crowley)
Jim Bishop (Bay Crowley)
James Haven (Jonathan Malkus)

Filmin Konusu:
OYUNDA ÖLDÜYSEN GERÇEKTEN ÖLDÜN DEMEKTİR.

Bir arkadaşlarının acımasızca öldürülmesinin ardından bir grup genç kendilerini 17. yüzyılda “Kanlı Kontes” olarak bilinen bir asilzadenin tüyler ürperten gerçek yaşam hikayesinden esinlenilerek hazırlanmış hayatta kalabilmeyi amaçlayan korku dolu bir video oyununda hayatta kalma mücadelesi verirken bulurlar.
Oyunda ölenlerin gerçek hayattada öldükleri bu oyun hakkında hiçbir şey bilmeyen gençler oyunu oynamaya başlarlar. Çok geçmeden oyunda canlandırdıkları karakterler gibi aynı yöntemlerle teker teker öldürülmeye başlarlar. Oyun dünyası ve gerçek dünya arasındaki çizgi hızla yok olurken gençler acımasız ve gaddar Kanlı Kontes’I yenmek ve bu aradada hayatta kalmanın bir yolunu bulmak zorundadırlar














Category: , , ,
��
Büyük Film Yıldızı - Major Movie Star (2008) Altyazılı

Yönetmen : Steve Miner
Tür : Komedi
Diğer Adı : Private Valentine: Blonde & Dangerous
Süre : 98 dakika
Ülke : ABD
Dil : İngilizce
Oyuncular :
Jessica Simpson, Vivica A. Fox, Steve Guttenberg, Aimee Garcia, Olesya Rulin, Keiko Agena, Jill Marie Jones, Ryan Sypek, Cheri Oteri, Gary Grubbs, Bryce Johnson, Floriana Tullio, Katie Chonacas, Andy Milonakis, Jennifer Finley

Yeteneğiyle kendinden söz ettiren Jessica Simpson, müzik hayatındaki
başarısını sinemada da göstermekte iddialı görünüyor. ‘The Dukes of
Hazzard’, ‘Employee of the Month’ ve ‘Blonde Ambition’dan sonra çevirdiği
yeni filmi ‘Major Movie Star’ ile beyazperdede kendisini bir kez daha
karşımıza çıkacak olan güzel yıldız, rolü için elinden
geleni yaptığını söylüyor.
Tesadüfler sonucu kendisini bir anda ordunun içinde bulan bir
film yıldızını canlandıran Simpson, “Hayatımda ilk kez neredeyse
70 kiloya kadar çıktım. Sürekli vücut çalışıyorum, rolüm beni zorladı
ama aldığım olumlu eleştiriler her şeye değdiğini gösteriyor”
şeklinde konuşuyor.
Filmdeki performansıyla ‘Private Benjamin’ filminin yıldızı Goldie
Hawn’a benzetilen Simpson, “Ona benzetilmek benim için büyük bir
onur ve aldığım en güzel iltifat” diyor. Filmde hiçbir sahnede dublör
kullanmak istemeyen ünlü yıldız, bu tavrıyla ekipten de tam not alıyor







Doğmamış - The Unborn (2009) Tr Dublaj

Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 9 Ocak 2009
Yönetmen : David S. Goyer
Senaryo : David S. Goyer
Görüntü Yönetmeni : James Hawkinson
Yapım : 2009, ABD

Oyuncular

OdetteYustman (Casey Beldon) , Gary Oldman (Rabbi Sendak) , CamGigandet (MarkHardigan) , Meagan Good (Romy) , Jane Alexander (SofiKozma) , IdrisElba (Arthur Wyndham)
Ölmüş bir insanın ruhu bazenşeytanla öyle içlidışlıdır ki, cennete girmesine izinverilmez. İki dünya arasındasonsuza kadar sıkışıp kalan böylebir ruh, çaresizlikiçinde vücuduna yerleşebileceğiyeni bir beden arar. Kimizaman bunu başarır da…

DavidGoyer, doğaüstü gerilim çalışması“TheUnborn”da iki dünya arasında sıkışıp kalmışruhlarınyaş**** ürkütücü bir bakış getiriyor.Filmdebedenine şeytani bir ruhun girmesiyle birlikte kabuslardünyasınasürüklenen ve sevdiği insanlar için biletehlikehaline gelen genç bir kadının öyküsüanlatılıyor.

Casey Beldon (Odette Yustman) kendisiniçocukken terk edenannesinden nefret etmektedir. Ancakaçıklanamaz birtakım olaylarmeydana gelmeye başlayınca annesininneden terk ettiğini anlamayabaşlar. Sonunda hayaletin uyanık saatlerinede egemen olmasıüzerine çareyi spiritüel olaylardanışmanıSendak’a (Gary Oldman) başvurmakta bulur.

Sendak’ınyardımını alan Casey, ailesi üzerindeki lanetinkökeninin NaziAlmanya’sına kadar uzandığını keşfeder.Herkese ve her şeyeyerleşebilme yeteneğine sahip olan bir yaratık,bedenleri elegeçirdikçe daha dagüçlenmektedir. Lanetinortadan kalkması için tekşansı, dünyamızın ötesindehenüz doğmamış birisitarafından açılmış olan bir girişkapısını kapatmaktır.





Ayakta Kal - 2008 - Yerli Yapım

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Adnan Güler
Senaryo : İrfan Saruhan , Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Oğuzhan Yıldız (Murat) , Sinem Kobal (Yasemin) , Irmak Ünal (Asiye) , Okan Karacan (Ömer) , Ozan Aydemir (Osman) , Mehmet Aslan (Ali)
Kolejliler ve liseliler arasında sınıf çatışmalarının yaşandığı bir ortamda, sınıf farklılıkları tanımayan bir aşkın hikayesi.

Genç kız ve arkadaşları kolejli, genç kızın aşık olduğu çocuk ise bir devlet lisesi öğrencisidir ve bu eksende taraflar devamlı çatışma halindedir. Yaşanan bu çatışmaların yanısıra, gençlerin aşkına engel aile faktörü vardır.

İlk Türk gençlik-dram filmi olan Ayakta Kal, zaman zaman güldürürken zaman zaman ağlatmayı hedefliyor.












Kirpi - 2008 - Yerli Yapım

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009
Yönetmen : Erdal Murat Aktaş
Senaryo : Erdal Murat Aktaş , Atay Sözer , Sulhi Dölek (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Alper Derli
Müzik : Orhan Şallıel
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Mazhar Alanson , Güven Kıraç , İrem Altuğ , Birsen Dürülü , İsmail İncekara , Zuhal Topal , Caner Özyurtlu , Murat Serezli , Bahar Akça , Kubilay Penbeklioğlu , Hilal Uysun , Emrah Elçiboğa , Zihni Göktay
İki inatçı düşmanın önceleri küçük çekişmelerle başlayan birbirlerinden intikam alma çalışmaları, karşılıklı misillemelerle büyüyerek çevrelerindeki herkesin başını belaya sokacak ve ülke çapında bir kargaşaya dönüşecektir. 2,5 yıllık bir çalışma sonucunda hazırlanan proje, intikamı en komik halleriyle yorumluyor.

Kirpi; Süper Baba, İkinci Bahar, Alacakaranlık, Yabancı Damat, Kiracı gibi önemli eserlerin sahibi yazar Sulhi Dölek ’in 1996 Büyük Edebiyat Ödülü’nü kazandığı ve ölümünden önce Erdal Murat Aktaş’a ”bana söz verin ve alın bu kitaptan bir film yapın” dediği aynı isimli kitabından uyarlanmıştır.





Süper Ajan K9


Tür : Komedi / Macera
Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008
Yönetmen : Bülent İşbilen
Senaryo : Duygu Gelbal
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular
Melih Ekener (K9) , Cengiz Küçükayvaz (Deşifre) , Didem Erol (Ayşe Kosovalı) , Züleyha Karyağdı , Salih Kalyon (Amerikan Generali) , Erdal Tosun , Haldun Boysan , Atilla Sarıhan , Osman Gidişoğlu , Fatih Altınöz [...]











http://i41.tinypic.com/1iyb87.jpg

Terabithia Köprüsü - Bridge To Terabithia 2007 Türkçe Dublaj

Tür : Fantastik / Macera
Gösterim Tarihi : 16 Mart 2007
Yönetmen : Gabor Csupo
Senaryo : Jeff Stockwell , David Paterson , Katherine Paterson (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Michael Chapman
Müzik : Aaron Zigman
Yapım : 2007, ABD , 95 dk.

Oyuncular

Tyler Atfield (8th Grade Boy) , Josh Hutcherson (Jesse Aaron) , Annasophia Robb (Leslie Burke) , Katrina Cerio (Mary Aarons) , Lauren Clinton (Janice Avery) , Zooey Deschanel (Miss Edmunds) , Latham Gaines (Bill Burke) , Bailee Madison (Maybelle Aarons)
Çocukların hayal gücünün sınırı yoktur. Bunun en güzel kanıtı olarak iki çocuğun, hayatın tüm gerçeklerinden uzak, kendi aralarında oluşturdukları yeni bir dünyanın öyküsü Terabithia Köprüsü.

Jesse, hayal dünyası oldukça kuvvetli ve gerçek üstü hikayelere de çok meraklı bir çocuktur. Sınıflarına yeni gelen Leslie’nin de kendisiyle benzer bir dünyayı paylaştığını anlaması ile ikili arasında keyifli bir arkadaşlık başlar. Oturduklara yere çok yakın olan bir ormanın içinde sadece kendilerinin bildiği ve görebildiği, içinde devler, troller ve daha bir dolu gizemin bulunduğu, Terabithia isminde bir dünya yaratırlar. Üstelik bu dünyada önemli bir konumları da vardır. Artık kral ve kraliçe olmuşlardır.

Katherine Paterson’ın romanından uyarlanan film, yönetmen Gabor Csupo’nun ilk uzun metrajlı filmi.






Yönetmen : Roger Spottiswoode
Tür : Tarihi
Süre : 112 dakika
Ülke : Kanada
Dil : İngilizce
Oyuncular :
Roy Dupuis, Owen Sejake, James Gallanders, Michel Mongeau, Robert Lalonde, John Sibi-Okumu, Akin Omotoso, Tom McCamus, John Matshikiza, Jean-Hugues Anglade, Strini Pillai, Craig Hourqueble, Kenneth Khambula, Patrice Faye, Chris Thorne

1994′te, 6 Nisan 16 Temmuz tarihleri arasında Ruanda’da, çoğu tutsi kabilesinden 800.000 kadın, erkek ve çocuk vahşice katledildi.

Birleşmiş Milletlerin görevlendirdiği Kanadalı Korgeneral Roméo Dallaire, yetersiz bilgi ve eğitimsiz güçleriyle bölgeye yollandı, ancak katliama engel olamadı. Dallaire, dokuz yıl sonra yazdığı kitabında vicdanının sesini dünyaya duyurdu. Hotel Rwanda’da başka bir açıdan ele alınan insanlık trajedisinin gayriresmi tanıklığını gözler önüne seren Şeytanla El Sıkışmak, olayı aynı adlı kitabına dayanarak Dallaire’in kendi ağzından anlatıyor..







http://www.sinepil.org/imaj/inanco/seytanin-papucu.jpg

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008
Yönetmen : Turgut Yasalar , Hilal Bakkaloğlu
Senaryo : Aslı Doğan , Turgut Yasalar , Hilal Bakkaloğlu
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Atılmış
Müzik : Cengiz Onural , Bora Ebeoğlu
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Fatih Ürek (Burhan) , Aysun Kayacı (Aysel) , Barış Falay , Yılmaz Gruda , Nevin Efe , Sabriye Sürel
Şeytanın Pabucu, ilerlemiş yaşına rağmen yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda ve altılı ganyanda para kaybederek geçiren Burhan’ın traji komik hikâyesini anlatıyor.

Şeytana pabucunu ters giydirmeye çalışanların akıl almaz maceralarına yer veren film, aynı zamanda oyun içinde oyunların oynandığı, bir sürü sahte kimliğin kol gezdiği, dolandırılan dolandırıcıların bir ipte cambazlık yapmaya kalktığı enteresan bir atmosfer yaratıyor.

Fatih Ürek ve Aysun Kayacı Şeytanın Pabucu için birlikte kamera önüne geçti. Turgut Yasalar ile Hilal Bakkaloğlu yönetti.









http://www.avistaz.com/wp-content/uploads/2009/05/speedy-scandal.jpg

Anında Skandal & Kwasok Scandle 2008 Altyazılı Film Hakkında: NAM Hyun-soo, bir zamanlar gençler arasında popüler olan bir yıldızdır ve tanrı gibi tapılan biridir. Şimdi 30′larında olmasına rağmen, hala beğenilen bir ünlüdür ve popüler bir radio şovunda sunuculuk yapmaktadır. Bir gün çok genç bir bekar anne olan Jung-nam, Hyun-soo’nun radio programına kendi hikayesini yollar. Hikayesi, hiç görmediği babasıyla tanışma isteğini anlatmaktadır. Daha sonra Jung-nam, yanına 7 yaşındaki çocuğu Gi-dong’u da alarak, Hyun-soo’nun karşısına çıkar. Onun babası olduğunu iddia eder ve yanındaki çocuğun da torunu olduğunu söyler. Üstelik onu nereye gitse takip etmeye başlar, bu da medyanın olayı daha farklı yorumlamasına ve ikilinin sevgili olduğunu düşünmesine neden olur. Karmakarışık bir skandal patlak vermiştir ve Hyun-soo ününü korumak için elinden geleni yapmaya çalışacaktır











Ikigami (2008) Altyazılı

Yönetmen: Tomoyuki Takimoto
Tür: Drama
Ülke: Japan
Dil: Japanese
Puan: 7.0/10 (57 oy)
Süre: 133 dk
Ödüller: 2 wins
Oyuncular (ilk 5): Akira Emoto, Jun Fubuki, Hitori Gekidan, Haruka Igawa, Yuta Kanai

Inan attempt to spur citizens into taking more productive roles insociety, the Japanese government issues death messages, or “ikigami”,informing them that they have only 24 hours left to live. The filmfollows a young man tasked with delivering these messages, as well asthe victims.







Ölüm Tuzağı - Steel Trap (2007) Tr Dublaj

Yapım: 2007 ~ Almanya
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Luis Cámara
Senaryo: Gabrielle Galanter, Luis Cámara
Yapımcı: Dirk K. Van Den Berg, Daniel Baur, Oliver Simon, Florian Puchert, Pierre David
Görüntü Yönetmeni: Patrick Popow
Müzik: Florian Moser
Süre: 1 saat 29 dk

KONUSU

Yedi maceracı kendilerini gizemli bir partide sadist bir ölümoyununda bulur. Yeni yıl arifesinde terkedilmiş gökdelenin çatısındabeş konuk çekici mesaj alır. Mesajı gönderen gökdelenin 27. katınaherkesi davet eder. Bir cani psikopat bu ölümcül oyunu tasarlamışistediği şekilde oynuyordu.








Kurtlar Vadisi Pusu Bölüm 62






-

Frankenhood 2009 Altyazılı

Yapım: 2009 - ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: Blaxwell Smart
Senaryo: Dan Filie
Gösterim Tarihi: May 2009 (USA)
Dağıtan Firma: UGA
Müzik: Jesfon Maxwell

Morg servisinde çalışan 2 genç street ball turnuvasındaki sanşlarını arttırmak için bir adam cesetini yeniden canlandırmaya çalışırlar ve daha sonra gelişen olaylarla birlikte kahkaha tufanı sizlerle…







Aykut, müdür olan babasıyla yıl ortasında yeni bir özel okula geçiş yapar. Aykut'un babası Nurettin'in hizaya sokmak için çaba gösterdiği okulda kızlar ve erkekler arasında iki ayrı grup vardır. Kızların grubu 'Adabımuaşeret', erkeklerin grubu ise 'Mokokolar'dır.Herkesin kabul edilmediği gruplar birbiri arasında hınzırca çekişmektedir. İki tarafa da üye olamayan Aykut ile Zeynep arasında bir aşk başlar ama bu aşkın gizli kalması için ikisinin de sebepleri vardır.








https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkowRp-c31HZM0RUPt6nhjlbrJbyk6tpFETuXwXy2J4BukQRAYMrtvvGdP-64r_7WIGEcoT8YR-sTGhQNtefzNvgWhHeqlempxiN5gSMfCbUFFeTaIlZs49Twq2Uh9WRqtnrA4YTVKF48/s400/Twilight+Soundtrack+twilight_l.jpg
Film hakkında bilgi
Oyuncular: Kristen Stewart (Isabella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Michael Welch (Mike Newton) , Nikki Reed (Rosalie Hale) , Cam Gigandet (James) , Justin Chon (Eric Yorkie)
Yönetmen: Catherine Hardwicke


Filmin Konusu: Annesiyle birlikte Phoenix’te yaşayan Isabelle “Bella” Swan, annesinin başka bir adamla evlenmesi üzerine babasının yanına Washington’ın Fork kasabasına taşınır. Edward ise, küçük kasabasında yıllardan beri ailesiyle yaşayan bir vampirdir. Uzun süre vampir kimliklerini saklamış olan aile, insan kanı içmeden, insanlara zarar vermeden sakin bir hayat sürmektedirler.

Yeni başladığı okulunda tanıştığı Edward’a aşık olan Bella, bir süre sonra Edward’ın vampir olduğunu öğrenmesine rağmen ondan vazgeçemez. İkili arasında tehlikeli ve tutkulu bir ilişki başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan Cullens Ailesi’nin düşmanları Edward’ın zayıf noktasına saldıracaktır, yani Bella’ya..

Vampir klişelerinden arındırılmış bir hikaye sunan Stephenie Meyer’ın dünya çapında çok satmış romanı Twilight serisinin ilk kitabından uyarlanan film, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Filmin başarısına göre, serinin ikinci ve üçüncü kitapları New Moon ve Eclipse de beyazperdeye aktarılacak. Stephenie Meyer ise şu sıralar 4. Kitabı yazmakla meşgul.






Devrim Arabaları- 2009 - [Yerli Yapım]

Orjinal Adı : Devrim Arabaları
Yönetmen : Tolga Örnek
Oyuncular : Taner Birsel , Halit Ergenç , Vahide Gördüm , Selçuk Yöntem , Uğur Polat , Serhat Tutumluer ,Onur Ünsal
Yapım Yılı : 2008
Filmin Türü : Türk Sineması
Filmin Süresi : 121 Dakika
Türkiye Vizyon Tarihi : 1 Mayıs 2009
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giris Yap

Filmin Konusu :

1961yılında Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel, yerli üretim bir otomobilyapılmasını emreder ve görevin TCDD işletmesine verildiğini açıklar.Hemen işe girişen 23 mühendisin önünde bu otomobili yapmak içinCumhuriyet Bayramı’ na kadar yalnızca 130 gün vardır.

“Devrim”adı verilecek olan bu arabayı üretmek için 23 mühendis, kariyerlerinive aile hayatlarını riske atarak zamanla, yoklukla, politikayla,karşılarına çıkan sayısız engelle baş etmek zorunda kalırlar.

“Benzinibitti diye yolda kalan araba” etiketiyle unutulan “Devrim”inhikayesinin bilinen ve bilinmeyenlerinin anlatılacağı “DevrimArabaları” filminin senaryosunu, Murat Dişli ve Tolga Örnek 2 yıllıkbir araştırma sonucunda oluşturmuşlar.









McAllistere Taşınma - Moving McAllister - 2008 Altyazılı

Yönetmen : Andrew Black
Tür : Komedi
Özet :Rick Robinson is a ladder-climbing law intern from Miami with four daysuntil the Bar Exam. Desperate to score points with his boss(McAllister)…
Süre : ABD:89 dakika
Ülke : ABD
Dil : İngilizce
Oyuncular :
MilaKunis, Ben Gourley, Jon Heder, Rutger Hauer, Mark Cantor,Patrika Darbo, Tomek Debowski, Billy Drago, Tennay Evans, AllysonEveritt, Mary Pat Gleason, Cathrine Grace, Whit Hertford, Peter Jason,Geoffrey Lewis, William Mapother, Ashley Munns, Maclain Nelson, MarkNoakes, Hubbel Palmer, Lucila Solá, Joe Unger, Zack Ward

RickRobinson baro sınavına girmesine dört gün kalmış, buna rağmenpek hazırlık yapmamış, sakarlıkları ile dikkat çeken stajyer biravukattır. Patronu ona bir iyilik yapması şartıyla, Rick’e sınaviçin ekstra puan vereceğini söyler. Teklifi kabul edenRick, patronunun Hollywood’dan çıkma güzel yeğeniniKaliforniya’dan Florida’ya götürecektir. Eski model birkamyonetle yapacakları bu tuhaf yolculukta, Rick kitaplardanöğrenemeyeceği bir hayat dersi alacaktır.






http://www.horror-movies.ca/albums/userpics/poster_cell2-poster.jpg



Yönetmen : Tim Iacofano
Tür : Bilim Kurgu / Gerilim
Özet : TheCusp is a serial killer who kills his victims and then brings them backto life; over and over again; until they beg to die…
Süre : ABD:94 dakika
Ülke : ABD
Dil : İngilizce
Oyuncular :
TessieSantiago, Chris Bruno, Frank Whaley, Bart Johnson, Elizabeth Barondes,Larry Filion, Charles Halford, Ben Naccarato, Amee Walden

Cusp kurbanlarını öldürüp tekrar dirilten bir seri katildir.erotik film izle