SohßeT

Eger Siteden ses geliyorsa sohbet bölümün sag tarafındaki Haporlör ifadesine tıklayıp http://img165.imageshack.us/img165/3623/adszmfz.png sesi kapayıp sayfayı yenileyiniz.ses kapanacaktır

http://i35.tinypic.com/2q2qy43.jpg


Tür : Animasyon
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008
Yönetmen : Mark A.Z. Dippé Kyung Ho Lee
Senaryo : Jim Davis
Yapım : 2008, ABD / Güney Kore

Seslendirenler : Frank Welker (Garfield)
Garfield,bir çok kez birincilik kazandığı ve çizgi roman dünyasının en önemliyarışması olan Komedi Festivali’ne bu sene de katılacaktır. Fakat busefer tek başınadır. Çünkü sevgilisi Arlene, Garfield’ı bırakır, hem deçizgi roman dünyasına yeni girmesine rağmen herkesi kendine hayranbırakan yakışıklı kedi Romane için.

Arlene ve Romane’ninsergiledikleri tango gösterisinden sonra yardıma ihtiyacı olduğunuanlayan Garfield, eski şanlı günlerine dönüş için sadık dostu Odie’yide yanına alarak efsanevi ”komik su”yu bulmak için yollara düşer.

Çeşitliengellerle karşılaşıp, sınavlar atlatacağı bu yolculukta bize deeğlenceli bir film seyretmek düşer. Acaba, bu komik su ona yarışmayı vepek tabi sevgilisini de kazandırabilecek midir? Dünyanın en komik veünlü kedisi Garfield’ın Türkçe seslendirmesini Okan Bayülgen yapıyor.







Comments

0 responses to "Garfield Komedi Festivali -Filmi Online Full İzle"