SohßeT

Eger Siteden ses geliyorsa sohbet bölümün sag tarafındaki Haporlör ifadesine tıklayıp http://img165.imageshack.us/img165/3623/adszmfz.png sesi kapayıp sayfayı yenileyiniz.ses kapanacaktır


[Sözün+Bittiği+Yer.jpg]





Tür : Dram Filmi

Gösterim Tarihi : 4 Mayıs 2007
Yönetmen : İsmail Güneş
Senaryo : İsmail Güneş , Ömer Faruk Birpınar
Görüntü Yönetmeni : Baybars Tekin , Ahmet Bayar
Müzik : Murat Özdemir
Yapım : 2007, Türkiye

alıntı: www.sinemafanclub..blogspot.com

Oyuncular : Mehmet Özgür (Turgut) , Yasemin Balık (Simay) , Volkan Severcan (Süleyman) , Okan Tangücü (Umut Macit) , Elif Sümbül Sert (Ülker)


Filmin Konusu : Turgut, okullarda palyaço olarak çocukları eğlendiren ve bu şekilde hayatını kazanan biridir. Oğlu Umut ile birlikte kurdukları iki kişilik hayatlarında, birbirlerine tutunarak yaşamaya çalışırlarken aldıkları bir haberle hayatları kararır. Online Film izle , Dizi izle , Full Film izle , Umut kan kanseridir.

Tedavi için gerekli maddi olanaklardan uzak olduğu için oğlunu kaybetmekle karşı karşıya kalan Turgut, paranın herşey demek olduğu bu dünyada sevgi ve azimle ayakta kalmaya çalışacaktır.

Sözün Bittiği Yer Filmini izlemek için tıklayınız

Etiketler : Sözün Bittiği Yer, Sözün Bittiği Yer izle, film izle, Sözün Bittiği Yer filmini full online ücretsiz film izle sinema seyret dizi izle full dizi izle canlı film izle bedava film izle tam ekran film izle internetten film izle, Sözün Bittiği Yer filmini izle, Sözün Bittiği Yer sinema filmini izle, Sözün Bittiği Yer online izle

Comments

0 responses to "Sözün Bittiği Yer Filmini izle Bedava Online"